Vijesti

Robert Jarni pozvao Brođane da danas podrže mlade hrvatske nogometaše

Hrvatska nogometna U18 reprezentacija održala je jučer u Slavonskom Brodu, na Stadionu uz Savu prvi trening, uoči današnje prijateljske utakmice sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine. Loše vrijeme i kiša koja je neumorno padala za vrijeme treninga nisu omeli mlade reprezentativce, a njihov trener Robert Jarni nam je rekao  - Meni je zaista jako drago što smo ovdje, bio sam puno puta, imam puno prijatelja i jako se dobro osjećamo ovdje. Nadam se da će doći puno gledatelja, jer moram priznati da su moji dečki dosta pod tremom, mnogi od njih su po prvi puta u reprezentaciji i trebat će nam podrška sa tribina. Nadamo se pobjedi. Sad svaki mjesec imamo po neku akciju, promatramo igrače, pratimo njihov napredak da bismo imali što bolju sliku o njihovoj formi.- 

Uz izbornika Jarnija, u stručnom su stožeru trener Saša Glavaš, trener vratara Ivica Solomun, liječnik Želimir Orkić, fizioterapeut Kristijan Burić, tajnik Josip Tomaško i ekonom Livijo Cvrk. 

Utakmica s Bosnom i Hercegovinom igra se danas u 17 sati na Stadionu uz Savu, a ulaz je besplatan. Dođite i podržite mlade Vatrene.

15.05.2018 07:47:00

Facebook Twitter Instagram

Foto galerija