Vijesti

Sajam vjenčanja u TC Portanova u Osijeku

Budući mladenci i svi ljubitelji vjenčanja rezervirajte svoje vrijeme 13. i 14. siječnja 2018. za 9. po redu Sajam vjenčanja u Osijeku, u TC Portanova jer brojni izlagači za vas pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi pokazali ono najbolje iz svijeta vjenčanja. Zaštitno lice Sajma vjenčanja je prekrasna Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, koja se odlično snašla na snimanju noseći raskošne vjenčane haljine.

Osim raznovrsne ponude izlagača posjetitelje očekuju i zanimljive radionice, degustacije, svakodnevne modne revije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Na modnim revijama i ove će se godine već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčane mode priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčane mode za nadolazeću sezonu. A modno iznenađenje pripremaju i učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek.

Sajam vjenčanja je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u vjenčanja, stoga dragi mladenci, dođite i inspirirajte se te uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče. Radno vrijeme sajma je subota i nedjelja od 10 do 21 sat, događanje se odvija na 2. katu TC Portanova, a ulaz je besplatan. Svi posjetitelji imat će priliku sudjelovati i u humanitanoj tomboli te osvojiti vrijedne nagrade, ali i pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom „Dar“ iz Osijeka.

 

PROGRAM SAJMA VJENČANJA OSIJEK powered by Portanova

 

Subota 13. siječnja 2018.

  9.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

16.00 Nagradni kviz „Koliko se poznajemo prije nego li se vjenčamo?“

          by Tihana Tomljanović, organizator vjenčanja

18.00 Gala modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

 

Nedjelja 14. siječnja 2018.

  9.00 Otvaranje sajma

12.00 Modna revija

16.30 Novi trendovi: moda, make up, kosa, cvjetne dekoracije

18.00 Modna revija

21.00 Zatvaranje sajma

05.01.2018 14:43:14

Facebook Twitter Instagram