Vijesti

SATIROVA JESENSKA RIZNICA - KAKO ŽIVJETI ŠKOLU ZA ŽIVOT

Povodom obilježavanja Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u srednjoj školi Matija Antun Reljković održava se školski festival pod nazivom Satirova jesenska riznica kojim će istaknuti najbolje strane strukovnog obrazovanja i pokazati na koji način provode Školu za život.  

Događaj je to kojim će škola sa svojim  nastavnicima strukovnih predmeta i nastavnicima općih predmeta pokazati kako učenike dovode do vještina potrebnih za njihov profesionalni i osobni ostvaraj međusobnom suradnjom preko međupredmetnih tema, korelacije među nastavnim predmetima i uistinu živeći Školu za život, a pokazat će da i dalje održava europsku reputaciju.

Najbolje od svega što su naučili pokazale su struke poljoprivrede, šumarstva, prehrane, ekologije, kemije, veterine, geodezije...

Posebno je značajno da je EK ovo događanje predložila za medijsko praćenje BBC-u čija je ekipa posjetila ovu školu, intervjuirala učenike i nastavnike, te snimila video u svrhu promocije Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u svim Eu državama.

Facebook Twitter Instagram