Vijesti

Sjajan odaziv na Slavonsku trku

 Drugo izdanje Slavonske trke privuklo je gotovo 400 sudionika, od čega šezdesetero djece. Nova generacija sportaša osobito veseli organizatora Tomislava Marinovića iz Saucony škole trčanja koja se posebno potrudila pripremiti bogat program za ovu subotu. 

Naime, osim trčanja, posebna je pozornost posvećena promociji Slavonije, pa su tako nagrade za one najbrže- slavonski suveniri u mini izdanju poput đerama, ambara i pušnice, a posebno su dizajnirali i bocu za šljivovicu sa motivima ovog natjecanja.

Trku će otvoriti Vesele šokice koje uvijek rado sudjeluju u brojnim događanjima, i to sa svojim autorskim bećarcem, a večer je predviđena i za koncert benda Dominik & Co. Dominik Blaževac i njegova ekipa tako će održati prvi solo koncert netom prije izlaska prvog albuma, a Blaževac je naglasio kako mu je drago sudjelovati u ovoj 'dobroj brodskoj priči'. Istog je mišljenja i zamjenik načelnika Policijske uprave Brodsko-posavske Ivica Kovačević koji je pohvalio suradnju sa Školom trčanja, te napomenuo kako policajci i ovoga puta sudjeluju rekreativno, ali i kao snage reda. Zato je posebno važno napomenuti kako će u subotu od 19 do 20:30 centar grada biti zatvoren za promet- Vukovarska, Borovska, ulica Hanibala Lucića, Petra Svačića, Gupčeva, ulica Petra Krešimira IV ('Široka'), Tome Skalice i Šetalište braće Radić bit će zatvoreni za sva motorna vozila.

 

23.08.2019 11:03:00

Facebook Twitter Instagram