Vijesti

Slavonski Brod bogatiji za coworking prostor

 Početak tjedna obilježilo je otvorenje coworking prostora na adresi Mile Budaka 1, u prizemlju 'Milovićke'. Radi se o modernom konceptu poslovnog prostora koji je sve popularniji u svijetu, a zasniva se na networkingu, mobilnosti i dijeljenju.

Naime, radi se o prostoru opremljenom stolovima, projektorom, fotokopirnim strojem i ostalim gadgetima koji mogu iznajmiti oni čiji posao nije vezan stalnom adresom, počevši od freelancera, kreativaca, obrtnika, samozaposlenih...pa i udruga, koje ovdje mogu održavati radionice, prezentacije i projekcije.

Kako su istaknuli iz Razvojne agencije grada Slavonskog Broda, moguć je dnevni, tjedni, mjesečni i polumjesečni najam, a cijene su niže za Brođane i istaknute na web stranicama coworking prostora. Dodajmo i da je u slučaju mjesečnog najma, na raspolaganju 24 sata dnevno, stoga ne čudi da je ova primamljiva ponuda privukla zainteresirane građane na otvorenje poput Draženke Šimleše koja inače ima obrt za administrativne djelatnosti i iako često radi od kuće, kaže kako joj ponekad treba upravo poslovni prostor, a cijene su pristupačnije od plaćanja vlastitog poslovnog prostora u gradu.

Facebook Twitter Instagram