Vijesti

Slavonski Brod domaćin Prvenstva Hrvatske u trčanju na 100 km

subotu (05.03.) u Splavarskoj ulici se održava 10. Prvenstvo Hrvatske u trčanju na 100km, a ujedno i službena 5. Polojska ultra 100km, a neslužbena 6. Polojska ultra. Prvo izdanje trčali smo za dragu pokojnu nam Ronaldu Kovačević. Start utrke je u 8h, a prvoplasirane na 100km očekujemo oko 14:40h, dok prvoplasirane na 50km očkujemo oko 11:30h.

 
Ovogodišnja manifestacija ima rekordan broj natjecatelja, njih 300!! Privukli smo pozornost trkača iz Slovenije, Srbije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Poljske, Švicarske i Ukrajine, te smo uvjereni da će Polojska ultra biti pravi spektakl na trkačkoj sceni širom Europe i svijeta.
 
Danas (petak) organiziramo 2. Ultra talk u dvorištu Pipa Bara i Radio FM92, a početak je u 20h pa sve do 21:30h. Zanimljivi trkači iz Hrvatske i stranih zemalja će biti naši panel gosti, a rezultati koje su ostvarili proteklih godina su na svjetskim ljestvicama u samom vrhu.  Svakako, pozivamo Vas na druženje uz pivo domaćih dečki, ekipe iz Funky Brewery, nazivimo ovo opuštenom press konferencijom. 
 
Osim toga Livestream utrke će pratiti cijeli svijet, a biti će vidlljiv na Youtube kanalu Trkačke priče. Redatelj Tomislav Cvitan potpisuje produkciju streama, Marko Vargek (RTL) je službeni komentator, a sve to vodi domaći dečko Tino Mrvelj. 
 
promet Splavarskom ulicom bit će zatvoren za sva motorna vozila od 7 do 22h, osim vozilima hitnih službi.
04.03.2022 10:11:00

Facebook Twitter Instagram