Vijesti

Slavonski Brod ima novi hostel

 Smještajni kapaciteti u Slavonskom Brodu svakim danom rastu, a turističku ponudu ovih je dana obogatio i novi hostel u gradu- hostel Smart.

Naime, Stjepan Lucić, vlasnik hotela Central koji radi već 10 godina, uložio je u dodatne smještajne jedinice po principu hostela. Tako za nižu cijenu gosti mogu imati zapravo hotelsko iskustvo jer su sobe u hostelu Smart opremljene na razini hotela- tu je inteligentni sustav grijanja i hlađenja, kupaonica u svakoj sobi, smart televizori. Dobrodošle su i veće grupe, a Lucić se na predstavljanju zahvalio gradonačelniku Duspari i Turističkoj zajednici grada Slavonskog Broda.

Sam hotel Central dosad je bio orijentiran na poslovne ljude kao goste, dok će hostel ciljati na nešto mlađu populaciju i turiste koje namjeravaju privući organizacijom turističkih turi- Mislim da Slavonski Brod ima što pokazati, samo moramo objediniti sadržaje kako bi bili što atraktivniji gostima- kazao je Lucić.

Hostel raspolaže sa dvokrevetnim, pa i peterokrevetnim sobama, a kreveti nisu na kat nego su vrhunske kvalitete i mogu se kombinirati po potrebama gostiju.

Gradonačelnik Mirko Duspara na predstavljanju je izrazio svoj ponos što turistički, odnosno smještajni kapaciteti u gradu rastu- Prije 10 godina Slavonski Brod nije imao nijedan hotel, a sad ih već imamo nekoliko. Danas imamo 771 ležaj, što je prije 10 godina bilo nezamislivo. Na kraju, i broj turista i noćenja raste, a to dovoljno govori. Osobito veseli što je većina stranih gostiju, kazao je gradonačelnik, te dodao da je hostel Smart popunio potrebe koje se traže na tržištu. 

Facebook Twitter Instagram