Vijesti

Slavonski Brod ugostio 3. Slavonija fest CMC200

Treći CMC festival u Slavonskom Brodu u dva je dana pružio brojnim posjetiteljima sjajnu zabavu, vrhunsku produkciju i odličan zvuk. Na trećem Rock maratonu ove su godine svirali Divlji dječak, Republika, Cota G4, Jall Aux Yeux, The Siids, Bang Bang, Jeremiah's i Chaos Addict, a headlineri su bili Kojoti i Divlje jagode. Prvog dana festivala na Korzu u caffe baru Beerc i Centru za posjetitelje gradske TZ promovirana su craft piva privatne brodske pivarije Dražena Dujaka, Peti element Daruvarske pivovare. 

U subotu je  promoviran biciklistički vodič Središnje Hrvatske, Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema, a potom su na terasi hotela Savus Slavonija fest CMC 200 predstavljana najnovija izdanja diskografske kuće Croatia Records: Bajage & Instruktora "U sali lom", te na jednom "vinil" izdanju "okupljenih" pjesama Dina Dvornika u "režiji" radijskog voditelja Zlatka Turkalja Turkija.  

U subotu navečer, program je počeo u 19 sati međunarodnom utrkom ulicama Slavonskog Broda na 5 i 10 km, na koju se prijavilo više od 220 trkača diljem Hrvatske i susjednih zemalja. Na festivalskoj pozornici prije Bajage i Instruktora, svirali su Emir Bukovica i Frozen Camels,  Neki to vole vruće, Fluentes, Pravila igre, Opća Opasnost i Teška industrija. S novom pjesmom nastupio je i rock bend Komuna iza kojeg stoji poznati brodski glazbenik i skladatelj Mirko Šenkovski Geronimo.

Foto: Nikola Knežević

26.08.2018 23:25:58

Facebook Twitter Instagram

Foto galerija