Vijesti

Stožer: Voda u Slavonskom Brodu i dalje nije za piće

Temeljem odredbe članka 24. Zakona o sustavu civilne zaštite (Narodne novine br. 82/2015) i odredbi Odluke o osnivanju Stožera civilne zaštite grada Slavonskog Broda i imenovanje načelnika, zamjenika načelnika i članova stožera,  na izvanrednoj sjednici Stožera civilne zaštite grada Slavonskog Broda i Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije, održanoJ 7. travnja, donosi se

ZAKLJUČAK

u povodu osiguranja pitke vode za Grad Slavonski Brod i općine Podcrkavlje, Bukovlje, Brodski Stupnik, Sibinj, Bebrina i Oriovac


Stožer civilne zaštite Grada Slavonskog Broda zajedno sa Stožerom civilne zaštite Brodsko-posavske županije, utvrđuje sljedeće:

Nastavlja se sa redovnom opskrbom pitke vode na području grada Slavonskog Broda i općina Podcrkavlje, Bukovlje, Brodski Stupnik, Sibinj, Bebrina i Oriovac.

Posljednji podaci analize kvalitete vode i dalje su u granicama normale, ali još uvijek je na snazi preporuka da voda nije zdravstveno ispravna.

Slijedom navedene preporuke, nastavlja se s opskrbom pitkom vodom te se čekaju daljnji rezultati uzorkovanja vode i preporuke Stručnog povjerenstva za vodu namijenjenu ljudskoj potrošnji.

Sljedeća sjednica Stožera civilne zaštite Grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije  zakazana je za 8. travnja 2018. godine u 16,00 sati i na istu se pozivaju svi nazočni.

  

Načelnik Stožera civilne zaštite                                      Načelnik Stožera civilne zaštite

Brodsko-posavske županije      Grada Slavonskog Broda

Stjepan Bošnjaković, dipl.ing. v.r.           Hrvoje Andrić, prof.


Facebook Twitter Instagram