Vijesti

Studenti predstavili časopis Foo2rama

 Studenti Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonsko Brodu, danas su javnosti predstavili svoj online časopis Foo2rama.

Članovi Udruge Futuri magistri tako su uspješno odradili još jedan projekt koji je u potpunosti studentski rad, a poslužio je i umrežavanju sa zagrebačkim, zadarskim i riječkim sveučilištima, rekao je predsjednik udruge Luka Pongračić.

Tako se u časopisu mogu pronaći izvještaju sa konferencija, studentskih razmjena i projekata, ali i njihovi autorski radovi na brojne teme iz struke. Stoga nije ni čudo da ih osobito pohvalila prodekanica dr.sc. Emina Berbić- Kolar koja je kazala kako su brodski studenti posebno ambiciozni, uporni i agilni, pa nije ni čudo da svoje projekte uspješno provode. 

Potpredsjednica udruge Martina Gavran istaknula je kako to nije jedina njihova aktivnost, te kako su sudjelovali u europskom projektu o klimatskim promjenama, ali i održali radionice namijenjene učenicima i studentima na kojima su se zabavljali, ali ujedno i učili o zdravoj hrani i izradi kozmetike. Studenti su također ovog Božića pokazali i veliko srce svojom humanitarnom akcijom Božićna zvijezda.

Online časopis je rijetkost na hrvatskim sveučilištima te je uvršten u internet znanstvenu bazu hrčak, a može se pronaći na sljedećem linku: http://www.usfm.hr

Facebook Twitter Instagram