Vijesti

Tehnička škola izabrana za ustanovu Erasmus+ ambasadora u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja

 Tehnička škola Slavonski Brod izabrana je za ustanovu Erasmus+ ambasadora. Škola se prijavila na javni poziv Agencije za mobilnost i programe Eurospke unije za Erasmus+ ambasadore u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te je izabrana, zajedno s još tri škole u RH, za Erasmus+ ambasadora za razdoblje od 2018.-2020.

Tehnička škola Slavonski Brod će na taj način promovirati Erasmus+ program u kojem aktivno djeluje već dugi niz godina, a osim toga pruža joj se prilika za podizanje vidljivosti u području njezina djelovanja, ali i razvijanje suradnje s kolegama na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Ispred Tehničke škole Slavonski Brod  ulogu ambasadora obavljat će Jadranka Junačko, dipl.knjižničar  i Mirjana Matanović, prof. pedagogije kroz  prezentacije na informativnim događajima Agencije za mobilnosti i programe EU te organiziranja radionica na zahtjev u svrhu prijenosa znanja.

Na ovaj način Tehnička Škola Slavonski Brod nastavlja s dosadašnjom uspješnom suradnjom s Agencijom za mobilnost i programe EU, a isto tako potvrđuje svoju ulogu kao jedna od uspješnijih škola u provođenju Erasmus+ programa.

Autor: Jadranka Junačko, dipl.knjiž.

Facebook Twitter Instagram