Vijesti

Tko su laureati iz BP županije u kategoriji Simply the best?

 

 TZ Brodsko – posavske županije je i ove godine sudjelovala na turističkoj burzi  PUT koja je održana  od 28.- 30. 11. u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici, a  domaćin je bila  Turistička zajednica Zagrebačke županije.

Turistička burza PUT je nastariji hrvatski B2B turistički susret koja se organizira u suradnji sa Udrugom hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskih poslovanja, turističkih usluga, hotelijerstva i restorana te sustava turističkih zajednica. Svake godine se održava u drugoj hrvatskoj destinaciji. 

Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi,  program  je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove  ponude, stručnim raspravama i prezentacijama, te aktivnim druženjem sudionika. Sve to burzu PUT  čini svih ovih godina cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem. To najbolje potvrđuje činjenica da su u njenom radu sudjelovali gotovo 150 sudionika, predstavnici 90- ak  turističkih subjekata iz  Hrvatske i susjednih država.  Turistička zajednica BPŽ je  sudjelovala u radnom dijelu  B2B turističkom susretu.  

 Turistička zajednica Brodsko – posavske županije čestita nagrađenim  laureatima koje je kandidirala  na otvoreni poziv u srpnju ove godine za nagradu Simply the best – top 5 ; 

  • u kategoriji manifestacija, grupa sport i rekreacija - Mega bikers susrete čiji je organizator Moto klub Brod ,  

  • u kategoriji Novi projekti u turizmu- grupa TZ i lokalna samouprava – kuću Brlić i Interpretacijski centar Ivana Brlić Mažuranić. 
     

  • Nagradu je dobila i Etno imanje Kuća dida tunje iz Oprisavaca- za iznimnu kvalitetu usluge i ponude specijaliteta lokalne tradicijske kuhinje te razvoj novih sadržaja imanja čime se daje poseban doprinos kvaliteti turističke ponude destinacije. 

Prilika je ovo za dodatnu promociju same destinacije i prezentaciju turističke ponude Brodsko – posavske županije uz sastanke s turističkim dionicima .  

 

 

  

 

01.12.2022 12:52:00

Facebook Twitter Instagram