Vijesti

Tot i Novaković najuspješniji sportaši Brodsko-posavske županije

 Brodsko-posavska županija sinoć je na svečanom programu proglasila najuspješnije sportašice, sportaše i klubove naše županije.

Tako je Vanesa Tot po treći put odnijela titulu najbolje, a ovom prilikom zahvalila se na podršci kazavši da joj je 2019. bila najbolja sezona.

U ime Antuna Novakovića koji je trenutno na pripremama u Turskoj, priznanje je primila njegova majka Vlasta, kazavši da joj je izuzetna čast i da je iznimno sretna i zahvalna i kao predsjednica KKK Olimpik, ali i kao roditelj.

Najuspješnija muška ekipa je KKK Olimpik, a ženska Odbojkaški klub Nova Gradiška, dok je titulu najuspješnijeg sportaša s invaliditetom odnio Borna Sečić iz Boćarskog kluba Dan.

Najuspješnije županijsko sportsko društvo među osnovnim školama je ŠSD 'Plavi sokol' OŠ Hugo Badalića, dok je među srednjim školama najbolje Spotsko športsko društvo Elektrotehničar iz Elektrotehničko-ekonomske škole iz Nove Gradiške.
 
Za najuspješnije rezultate pojedinaca mlađih dobnih uzrasta nagrade su primili: Gabrijel Veočić iz BK Brod, Ria Glas iz vateroplo kluba Marsonia, Edita Poljac iz ŽK Brod na Savi SB, Lukas Juranić iz šahovskog kluba, Leona Pavlešin iz KKK Olimpik, te Darko Erceg, Domagoj Babić, Dora Opačak iz KKK Marsonia. Jedini rukometaš koji je dobio priznanje je Marko Bajan, RK Slavonski Brod.
 
U kategoriji za podvig godine prigodnu plakatu i pisano priznanje osvojio je Marko Lipovac iz KKK Olimpik, dok su posebna priznanja za životno djelo u području sporta dobili Krunoslav Hoffer i Mato Opačak.
18.02.2020 08:59:00

Facebook Twitter Instagram