Vijesti

Tri nove pozitivne osobe u Brodsko-posavskoj županiji

 U zadnja 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježena su tri (3) nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2. Zaražene su osobe koje imaju prebivalište na području grada Slavonskog Broda te općina Nova Kapela i Cernik.

 

Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 691, dok je broj aktivnih slučajeva 40. Hospitalizirano je 7 osoba od čega je jedna hospitalizirana osoba na respiratoru. Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalazi ukupno 326 osoba.

 

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja da se privremeno suzdrže od organizacije istih te na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 ukoliko ih ipak organiziraju ili na njima sudjeluju. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

 

13.10.2020 11:51:10

Facebook Twitter Instagram