Vijesti

TS Behar ima novi singl 'Natenane'

Nakon izvrsnog feedback-a na njihov prvi singl Ludnica, TS Behar 31.kolovoza premijerno predstavlja svoj drugi singl pod nazivom 'Natenane'. I ovaj singl, kao i prethodni u izadnju je Croatia Recordsa. Uzbuđenog jednako kao i kod predstavljanja njihova prvog singla, ako ne i više, uhvatili smo Josipa Domorada, da nas pobliže upozna sa novim singlom, koji će ugledati svjetlo dana.

"Provjereni tim koji je radio na našem prvom singlu, radio je i na ovome, tekst i glazbu potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo, dok je za aranžman zadužen Zvjezdan Marjanović, dok su za spot zaduženi bili produkcija Nova. Zaista smo zadovoljni, ali nekako unaprijed ne volimo donositi prognoze, ali kada smo dobili prvi demo snimak, mi smo definitivno odmah pali na nju i odlučili ju 'izbaciti van' odmah nakon Ludnice. Pjesma je zaista zarazna i nadamo se kako će ju publika prepoznati kao takvu. Na lageru imamo još dvije pjesme koje su snimljene i za koje trebamo snimiti samo spot te se nadamo kako će i one munjevitom brzinom izići van. To su naši planovi za skoriju budućnost.", otkriva za Radio Slavoniju Josip Domorad.

Odbrojavajući sate do premijere novoga singla našeg TS Behar, momcima želimo da nastave vrijedno raditi, a rezultati neće izostati, sigurni smo!   

30.08.2018 11:45:11

Facebook Twitter Instagram