Vijesti

Turistički sadržaji Brodsko posavske županije prezentirani na „Festivalu čokolade“ u Opatiji

Nakon što je Turistička zajednica Brodsko – posavske županije (26. – 29. Studenog 2018)  zajedno sa ostale 4 slavonske županije predstavila turističku ponudu i potencijale Slavonije kao poželjne, dostupne i sigurne destinacije  u Austriji( Beč), prošli je tjedan u suradnji sa turističkim zajednicama sa područja Brodsko – posavske županije i klasterom „Slavonska košarica“ bila  nositelj u pripremi i nastupu na Sajmu u Opatiji.

Bilo je to  13. izdanje manifestacije „Festival čokolade“ u Opatiji, od 7. do 9. prosinca 2018. godine.

Ovaj projekt je  sufinanciran od strane Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice u kategoriji  sajmova koje je Turistička zajednica Brodsko – posavske županije kandidirala te preuzela ulogu nositelja  u suradnji sa Turističkom zajednicama Sl. Broda kao organizatora , TZ Nove Gradiške i Klasterom „Slavonska Košarica“.

 

Ove godine je festival održan u centru „Gervais“, s tim da je Turistička zajednica Brodsko-posavske županije u suradnji s turističkim klasterom „Slavonska košarica, čije je sjedište u Slavonskom Brodu,  zakupila vlastiti izložbeni prostor. Na njemu su putem promo materijala predstavljeni turistički potencijali Brodskog Posavlja, dok su gastro ponudu županije u dijelu koji se odnosi na slastice prezentirali Domaća radinost Nuri Ziberi, OPG Sokić te čokoladarnica Chade.  Tijekom sva tri dana festivala organizirali smo degustacije.


Facebook Twitter Instagram