Vijesti

U četvrtak, 22. studenog otvorenje 23. izdanja Katarinskog sajma

 Grad Slavonski Brod u suradnji s Brod turistom ove godine organizira 23. po redu tradicionalni Katarinski sajam obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva koji će se održati od 22. do 25. studenog 2018. godine u sportskoj dvorani „Vijuš“.

Tako će i ove godine izlagačima i posjetiteljima na raspolaganju biti prostor od 2000 m2 unutar dvorane i 1000 m2 vanjskog prostora. 

Kao i ranijih godina, uz ponudu brojnih izlagača posjetitelji će tijekom četiri sajamska dana moći uživati i u bogatom kulturno-umjetničkom programu i dječjim predstavama, a najmlađi će se upoznati s tradicijom sajma kroz Dječji Katarinski sajam u čijoj organizaciji sudjeluju brodski dječji vrtići. I se ove godine u sklopu programa sajma održava Gastro manifestacija „Kuhajmo slavonski“ na kojoj će se pripremati tradicionalna slavonska jela uz mogućnost degustacije za sve posjetitelje.

U sklopu 23. Katarinskog sajma bit će organiziran i 4. Brodski festival piva te 3. Olimpivske igre, a organizatori su i ove godine osigurali grijani šator u kojemu će biti postavljena pozornica i ozvučenje za brojne zabavne programe. Ulaz za sva događanja u sklopu 23. Katarinskog sajma je besplatan tijekom sva četiri sajamska dana

Program je na sljedećoj poveznici: 

https://issuu.com/katarinskisajam/docs/23_katarinski_brosura

21.11.2018 18:06:00

Facebook Twitter Instagram