Vijesti

U Požegi Noć otvorenih vrata – 24 sata kviza & knjižnice

 Program Noć otvorenih vrata – 24 sata kviza & knjižnice održat će se u Gradskoj knjižnici Požega, od 16 sati u subotu, 5. lipnja, do 16 sati u nedjelju, 6. lipnja. U navedenom će vremenu biti otvoreni za korisnike i posjetitelje, a koji sve sadržaji očekuju posjetitelje u ovoj jedinstvenoj manifestaciji, pročitajte u nastavku:

 

24 sata kviza u Požegi

U organizaciji Kvizoljubaca Zlatne doline, uz organizacijsku i programsku podršku Knjižnice, na Galeriji svjetlosti održat će se kviz-maraton u trajanju od 24 sata bez prekida. 

 

Radionica fotografije za mlade koja će se održati u Dvorani mudrosti 5. lipnja od 16:00 u sklopu projekta solidarnosti “SolidArt”, pod vodstvom Hrvoja Mikolčevića, idealna je prilika da naučiš kako kadrirati i raditi bolje fotografije. Sve što trebaš je prijaviti se i ponijeti mobitel s kamerom. 

Prijaviti se mogu osobe u dobi od 13 do 18 godina kao i sve nezaposlene osobe koje nisu u sustavu obrazovanja ili osposobljavanja bez obzira na dob. 

Više o radionici: SolidArtPž
Link za prijavu: 
Fotoradionica

 

Sajam knjiga

Otpisane knjige iz fonda Knjižnice moći će se kupiti po cijeni od 10 kn za cijelo vrijeme trajanja programa.

 

Lego-maraton za velike

 U okviru Noći otvorenih vrata može se okušati u slaganju novih Lego-setova od 3 500 dijelova i više za starije od 18 godina. Prijava je obvezna na omm@gkpz.hr 

 

Akcija besplatnog upisa, te akcija oprosta zakasnine. 

foto: 034 portal

 

05.06.2021 09:24:00

Facebook Twitter Instagram