Vijesti

U Požegi konferencija o kvaliteti u turizmu

 U Požegi je danas započela konferencija pod nazivom 'Dani kvalitete u turizmu u destinaciji Zlatna Slavonija'.

Radi se o zajedničkoj prezentaciji zaključaka u sklopu projekta koji teče drugu godinu, a projekt je osmišljen u suradnji Turističke zajednice Požege i tvrtke Feel IQM.

Tako je Đurđica Šimičić iz tvrtke Feel IQM održala prezentaciju 'Novi turistički proizvodi za Zlatnu Slavoniju', a medijima je ispričala kako su na ovom projektu obišli stotinjak turističkih subjekata kako bi vidjeli što njima treba i nedostaje kako bi podigli kvalitetu svojih usluga i proizvoda.

Ono što se nameće kao zaključak je da trenutno nedostaje još smještajnih kapaciteta poput hotela, hostela i pansiona, a treba poraditi na marketingu i promociji, dok je direktorica Turističke zajednice Silvija Podoljak naglasila kako će svi uključeni u ovaj projekt dobiti detaljnu analizu njihova poslovanja sa savjetima za podizanje kvalitete, a pri tome će se posebno fokusirati na pomoć koju mogu pružiti u marketingu, osobito digitalnom marketingu, što uključuje i kvalitetne fotografije.

Gradonačelnik Darko Puljašić pozdravio je sve prisutne naglasivši da kontinentalni turizam ima mnogo toga za ponuditi u odnosu na obalu, ali da se mora raditi planski i zajednički te ne gledati međusobno kao na konkurenciju. 

Facebook Twitter Instagram