Vijesti

Uvodna konferencija projekta 'Sreća treće dobi'

Održana je uvodna konferencija projekta 'Sreća treće dobi'. 

Općina Brodski Stupnik, 04. svibnja 2021. godine započela je provedbu projekta „Sreća treće dobi“. Provedba projekta traje  24 mjeseca , a razdoblje provedbe je od 04.svibnja 2021. godine do 04.svibnja 2023. godine. Vrijednost projekta je 1.754.633,59 kuna ( 100% iz sredstava Europskog socijalnog fonda). 

Partner na projektu je Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Slavonski Brod, upravljačko tijelo je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a posredničko tijelo razine 2 je HZZ, Ured za finaciranje i ugovaranje projekata Europske unije. 

Ovim projektom uvode nove  socijalne usluge i aktivnosti „dnevnog boravka“ na području Općine Brodski Stupnik za osobe starije životne dobi čime će značajno poboljšati njihovu kvalitetu života.

U opremljenom prostoru „dnevnog boravka“ i kuhinje posluživat će se dnevni obroci najpotrebitijima , organizirati razni sadržaji i radionice u vidu sportsko-rekreativnih, kreativnih, zabavnih i edukacijskih aktivnosti. Zaposleni njegovatelj i fizioterapeut pružat će svakodnevnu njegu i pomoć osobama u unaprjeđenju njihovog zdravlja.

 

 

27.07.2021 14:20:00

Facebook Twitter Instagram