Vijesti

Vanesa Tot sjajna i na Svjetskom prvenstvu

 Mlada kanuistica Marsonije Vanesa Tot zabilježila je odličan nastup na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Portugalu gdje je boravila u pratnji trenera Igora Krajine. Na dionici od 200m plasirala se u polufinale u kojemu je zauzela 8.mjesto. U finalnoj utrci kanua jednokleka na dionici od 5000m zauzela je sjajno 9.mjesto!

Mladi sportaši Marsonije sjajni u završnici Kupa RH

13 sportaša Marsonije, u pratnji predsjednika Zdenka Jambrešića i trenerice Brigite Bakić, nastupilo je na 4. (posljednjoj) utrci Kupa RH u Aljmašu te ondje postiglo sjajne rezultate, osvojivši 4 zlatna, 3 srebrna i 1 brončano odličje te pehar za 2.mjesto u ekipnom poretku.

Navodimo imena osvajača odličja:
Darko Erceg - zlato (C1 mlađi juniori);
Darko Erceg-Luka Martinović - zlato (C2 mlađi juniori);
Domagoj Babić - zlato (K1 mlađi juniori);
Dora Opačak - zlato (MK1 mlađe kadetkinje);
Hana Ćerić - srebro (K1 mlađe juniorke);
Luka Martinović - srebro (C1 mlađi juniori);
Domagoj Babić-Ivan Fran Arar - srebro (K2 mlađi juniori);
Hana Ćerić-Barbara Tomljenović - bronca (K2 mlađe juniorke).

Nakon zbrajanja bodova iz sve 4 utrke Kupa, proglašeni su najuspješniji mladi kajakaši i kanuisti Hrvatske, osvajači Kupa RH 2018.. KKK Marsonija s ponosom ističe kako su upravo gore imenovani Darko, Domagoj, Dora i Hana, svatko u svojoj kategoriji (kajaka/ kanua jednosjeda/ jednokleka), stekli titule pobjednika Kupa RH. Nadalje, Darko i Luka osvojili su istu titulu u kanuu dvokleku, a Domagoj i Ivan Fran osvojili su 3.mjesto u ukupnom poretku Kupa.

Facebook Twitter Instagram