Vijesti

Više od stotinu uzoraka mladih vina na Vinkoviti 2018.

Ususret blagdanu svetog Vinka, zaštitnika vinogradara i vinara i dana općine Bukovlje, Udruga vinogradara i vinara "Igrač" Bukovlje - Vranovci organizira 15. općinsko i 4. međužupanijsko ocjenjivanje mladog vina pod nazivom "Vinkovita 2018." Pokrovitelji su i ove godine općina Bukovlje i Bukovlje d.o.o.

Program je počeo ovoga petka, 12. siječnja ocjenjivanjem mladih vina u svečanoj dvorani Bukovlje. Ove je godine više od stotinu uzoraka mladih vina, iz cijele slavonske regije, a dio iz Podravine. Proglašenje pobjednika Vinkiovite bit će danas (subota), te će uslijediti zabavna večer – druženje vinara i vinogradara uz kušanje mladih vina u svečanoj dvorani.

Programi se nastavljaju u nedjelju,14. siječnja tradicionalnim Šahovskim turnirom mještana općine u organizaciji Šahovskog kluba Slavonac. 

U petak, 19. siječnja kreću programi dana općine Bukovlje, polaganjem vijenaca, potom je u 18 sati malonogometni turnir veterana, a u subotu, 20.siječnja će se natjecati limači. Istog dana će se održati zabavna večer uz bogati kulturno umjetnički program 

Facebook Twitter Instagram