Vijesti

Vrijedna donacija Prpić Commerce – Tokić d.o.o dvjema školama

Prpić Commerce- Zamjenski dijelovi za vozila – Tokić d.o.o povodom 13 godina poslovanja u Slavonskom Brodu, osigurao je donacije vrijedne pet tisuća kuna OŠ Ivan Mažuranić Sibinj i Tehničkoj školi u Slav.Brodu te najavio proširenje poslovanja u Slavoniji kao i zapošljavanje novih djelatnika.

Dino Prpić, vlasnik Prpić Commerce kazao je kako šire poslovanje stvaranjem distributivnog centra za područje ovog dijela Slavonije, Đakova, Nove Gradiške i Požege. Asortiman su proširili za oko 60 posto, odnosno, s 20 000 na 32 000 artikala.

Kako je kazala ravnateljica Tehničke škole, Vikica Lukić, Tokić doo je partnersko poduzeće ove brodske škole, koji je prepoznao njihov trud, te će im ovaj novac dobro doći kao pomoć pri projektu izrade solarnog automobila za utrku u lipnju u Sisku.

Ravnatelj sibinjske škole Josip Šišmanović zahvalio je donatorima i kazao kako će im ovaj iznos dobro doći za nastavak nabavke nove opreme u školi.

Tokić d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Tokić u ponudi također nudi moto program (dijelove za skutere i motocikle) i teretni program (dijelove za kamione i autobuse). Zajedno s franšiznim partnerima Tokić d.o.o. najveći je prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj.
Kroz više od 100 poslovnica diljem Hrvatske i BiH, Tokić d.o.o. nudi više od 200.000 različitih artikala: karoserije, motore, kvačila i transmisije, upravljanja i ovjese, sustave kočenja, ispušne sustave, autoelektriku i elektroniku, maziva i specijalne tekućine, autokozmetiku i autozaštitu, alate te dodatnu i obveznu opremu.
Svi njihovi dobavljači zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO/TS/16949 i sl.), a većina njih proizvodi za prvu ugradnju.

Riječ je o privatnoj tvrtki, u vlasništvu obitelji Tokić, koja ima više od 100 poslovnica diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine..

Image may contain: 1 person, smiling

Facebook Twitter Instagram

Foto galerija