Vijesti

Vrijedna donacija tvrtke Nopus okučanskom Nanbudo klubu 'Slavonija'

Okučanski Nanbudo klub "Slavoniju" 21. veljače posjetio je donator iz Njemačke, Nikić Niko vlasnik tvrtke Nopus d.o.o. koji je, prepoznajući kvalitetu, veliki trud i rad članova, kao i vrhunske uspjehe, nekoliko puta donirao vrijednu opremu kako bi pomogao u stvaranju što kvalitetnijih uvjeta za treninge.

Nopus tvrtka odnosno vlasnik Nikić donirao je Nanbudo klubu “Slavonija” Okučani 18 sportskih torbi, originalne odore odnosno kimona iz Španjolske i tatami strunjače.

- Zlatka znam nekoliko mjeseci, oduševio me njegov entuzijazam i htio sam saznati nešto više o nanbudou jer prije nisam imao prilike. Ovo je moj prvi posjet okučanskom Nanbudo klubu i znam da ulažem u nešto pametno. Drago mi je da se Zlatko brine za njih, a i lijepo ih je vidjeti kako se slažu -izjavio je donator Nikić.

- Razvoj kluba je u značajno uzlaznoj putanji, popunjavamo se novim članovima, rezultati dolaze, posjećujemo stručne seminare. U rujnu prošle godine smo slučajno stupili u kontakt s gospodinom Nikom, krenuo je razgovor o hobiju i sportu. Zainteresirao se o Nanbudou, provjerio je informacije o našem klubu i prepoznao je dio gdje bi mogao pomoći svojom donacijom. Uvijek se isplati biti uporan, raditi iskreno i bez interesa - rekao je trener Nanbudo kluba slavonija Zlatko Redžić. Ovu donaciju došli su podržati roditelji koji svoje nanbudaše prate na svim većim natjecanjima.

Izvor: Radio Bljesak

Facebook Twitter Instagram

Foto galerija