Vijesti

Vrijedno priznanje - Kruno Dražić i Konrad Lovrenčić dobitnici nagrade Status

22. dodjela Nagrade Status, glazbenicima koji su se svojim radom, vještinama, talentom i vrhunskom glazbenom izvedbom posebno istaknuli u prošloj diskografskoj i koncertnoj godini, nakon 9 godina je održana u Zagrebu, a domaćin dodjele bila je HGU Podružnica 1 Zagreb. 

Svečanost dodjele Nagrade Status održana je 28. veljače u klubu Johann Franck u Zagrebu. Dodjela se vratila u Zagreb, nakon 9 godina kako je Rijeka bila uspješni domaćin nagrade. Nagradu Status dodjeljuje Hrvatska glazbena unija za iznimne glazbene izvedbe i postignuća u pop/rock, narodnoj, etno i jazz glazbi. 

Ovu prestižnu nagradu, Hrvatska glazbena unija je ove godine dodijelila u ukupno 16 kategorija različitih instrumenata i stilova, a takvo priznanje od struke posebna je čast svakom glazbeniku.

Nas posebno raduje da su dvojica 'naših' sjajnih glazbenika ovogodišnji dobitnici. Glazbenoj sceni dobro poznati, ponajbolji hrvatski primaš Kruno Dražić već je osvajao Status, a izvrsni basist Konrad Lovrenčić Koni, zaštitni je znak mnogih zanimljivih bandova u kojima trenutno radi. Spomenimo samo Elemental, Kries i Chui. Iskrene čestitke našim talentiranim glazbenicima.

 

01.03.2018 07:06:00

Facebook Twitter Instagram