Vijesti

Započinje odbrojavanje do koncerta Dine Merlina 23.6. u Slavonskom Brodu

Započinje odbrojavanje do koncertnog spektakla Dine Merlina na Tvrđavi Brod, u Slavonskom Brodu, gdje će sarajevski glazbeni čarobnjak nastupiti 23. lipnja u 21 sat. 

Dino Merlin pokazao je kako važi za istinsku zvijezdu koja iz mjeseca u mjesec puni svaku dvoranu i arenu u cijeloj regiji, a nakon spektakularnog dočeka Nove 2018. godine na Stradunu i rasprodanih dvorana u Zadru i Varaždinu i arena u svim većim gradovima u regiji, za ljeto 2018. priprema još veće podvige. Tako njegova svjetska turneja "Hotel Nacional" stiže napokon i u Slavonski Brod.

Ultimativni glazbeno-vizualni show, iskrena emocija i poseban odnos s publikom razlozi su zbog kojih sarajevski glazbeni čarobnjak već godinama obara rekorde u cijeloj regiji, a za hrvatsku publiku, koja istinski uživa u muzičkom opusu ovog svestranog umjetnika, s neskrivenim ponosom priznaje - posebno je vezan.

Sudeći po dosadašnjem tijeku aktualne turneje, Dino Merlin će nas ponovo iznenaditi  svojim spektaklom na otvorenom, na tvrđavi u Slavonskom Brodu, a valja naglasitii da se Dino Merlin u Hrvatsku vraća nakon uspješnih open-air mega koncerata u Dubaiju i Istanbulu koje je nedavno održao. 

 

Ulaznice za predstojeći spektakl Dine Merlina 23. lipnja u Slavonskom Brodu (cijene VIP BS - 250 kn, Fan Pit - 180 kn, Parter A - 140 kn i Parter B - 100 kn), prodaju se u sustavu i na prodajnim mjestima servisa Ticketshop.hr. 

Sve informacije o turneji "Hotel Nacional" potražite na www.dinomerlin.com/turneja

Foto:Željko Vidinović

10.05.2018 15:38:53

Facebook Twitter Instagram