Vijesti

Završena požeška škola kuglanja, polaznicima uručene diplome

Dodjelom diploma malim polaznicima, završena je Škola kuglanja koju su proveli Požeški športski savez i Kuglački klub „Nove nade“, a koju je prošlo 30-ak polaznika.

Zaslužene diplome polaznicima za stečena početna teorijska i praktična znanja kuglačkog sporta uručio je dr.sc. Borislav Miličević, zamjenik požeškoga gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića.

Prigodnoj su svečanosti nazočili i predsjednik Gradskog kuglačkog saveza Miroslav Crnjac, tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović te voditelj Škole kuglanja Željko Lončar koji su gradonačelnikova zamjenika B.Miličevića upoznali s dosadašnjim radom u kuglačkom sportu u Požegi.

Gradonačelnikov je zamjenik, pozdravljajući okupljene u ime Grada Požege i gradonačelnika Glavića, čestitao na dosadašnjim uspjesima mladim članovima kluba, a Robertu Bakiću i Luki Jazviću na plasmanu u reprezentaciju Hrvatske u svojim kategorijama te im zaželio dobre rezultate na predstojećem svjetskom prvenstvu. Polaznicima Škole kuglanja poželio je, pak, da se nastave baviti kuglanjem jer, kazao je, uz ovako dobar i  organiziran rad i oni mogu postati reprezentativci, a pritom i dalje mogu računati na podršku Grada Požege.
04.08.2021 16:31:53

Facebook Twitter Instagram