Vijesti

Završetak projekta Vojarne 204. brigade HV

U petak će se održati svečanost dovršetka projekta izgradnje, uređenja i opremanja Vojarne 204. brigade HV-a te dolazak Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade u Vukovar 

U okviru obilježavanja 30. obljetnice Bitke za Vukovar, u petak, 17. rujna u 10.30 održat će se svečanost dovršetka projekta izgradnje, uređenja i opremanja Vojarne 204. brigade HV-a te dolazak Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade u Vukovar. 

Svečanosti će nazočiti izaslanik predsjednika Vlade i ministar obrane Mario Banožić i zamjenik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga general-pukovnik Siniša Jurković.

Dvodnevno obilježavanje 30. obljetnice Bitke za Vukovar održava se u organizaciji Ministarstva obrane, Ministarstva hrvatskih branitelja i Ministarstva unutarnjih poslova, a u suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom i Gradom Vukovarom.

 Na obilježavanju 30. obljetnice Bitke za Vukovar u subotu, 18. rujna 2021. sudjelovat će pripadnici svih grana Hrvatske vojske. U okviru programa planiran je letački program, bit će izložena sredstva i oprema na taktičko-tehničkom zboru Hrvatske vojske i policije i brod Šokadija" iz sastava Satnije riječnih brodova Inženjerijske pukovnije HKoV-a.

16.09.2021 18:36:00

Facebook Twitter Instagram