Vijesti

ZBOG PRETRČAVANJA PREKO AVENIJE - PROMETNA NESREĆA

 Jutros oko 7 sati u Svačićevoj ulici u Slavonskom Brodu policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći s ozljeđenom osobom. Odmah po dojavi na mjesto događaja su izašli policijski službenici koji su očevidom utvrdili da je 23-godišnja vozačica osobnog automobila - krećući se Svačićevom ulicom iz smjera zapada u smjeru istoka, južnim kolničkim trakom - u jednom trenutku udarila u 69-godišnjakinju koja je prelazila kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

Policija će protiv 23-godišnjakinje i 69-godišnjakinje podnijeti odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu. Iz Policijske uprave Brodsko-posavske napominju da vozačica osobnog automobila nije bila pod utjecajem alkohola, a 69-godišnjakinja je lakše ozljeđena.

Policija
također apelira na sugrađane da budu savjesni i odgovorni sudionici u prometu, da poštuju ograničenja brzine, da biciklisti koriste biciklističke staze za vožnju biciklima, a da pješaci za prijelaz kolnika koriste obilježeni pješački prijelaz.

Osobito se mole vozači da se pridržavaju prometnih propisa i smanje brzinu kretanja vozilima na području Podvinja, gdje se danas od ranih jutarnjih sati okuplja veliki broj vjernika i hodočasnika na proslavi svetkovine i zaštitnika Župe sv. Antuna Padovanskog.

13.06.2019 12:04:40

Facebook Twitter Instagram