Vijesti

Živi zid na Korzu darivao samohrane roditelje

Ivan Vilibor Sinčić jučer je sa predstavnicima stranke posjetio i Slavonski Brod u povodu akcije Živog zida kojom daruju samohrane roditelje sa bonovima u iznosu od 500 kn.

Tom je prigodom kazao kako je obišao već jedan dio Slavonije, pa što su to resursi Slavonije?- To su prije svega šume i poljoprivredna zemljišta. Kod šuma je potrebno zaustaviti bezumnu sječu, kazao je Sinčić i iznio 'skandaloznu situaciju fiktivnih pilana kojima se dodjeljuju drva bez da imaju ijednog zaposlenika'. Slavonske resurse trebalo bi vratiti onima koji će njima dobro gospodariti, a obznanio je i kako se Živi zid aktivno angažirao pred izbore za Europski parlament jer su u začetku stvaranja platforme sa sličnim strankama iz drugih europskih zemalja.

Ovom prilikom, Sinčić je komentirao i nadolazeće predsjedničke izbore rekavši kako će to biti vrlo zanimljivi izbori jer očekuje veći broj kandidata, iako 'predsjednica ulazi kao favorit, ali treba reći da je ona protratila svoj mandat. Ona je dosad lutala, nije samostalna, nego se ponaša prigodničarski već kako joj u kojem trenutku odgovara. Milsim da se pokazuje da predsjednica radi bilo kakve ustupke samo da bi imala podršku HDZ-a i prošla na izborima, a to nije dobro, političar nikad ne treba izdati svoje principe', zaključio je čelnik Živog zida. 

 

Facebook Twitter Instagram