Vijesti

Marija Šarić kandidatkinja za gradonačelnicu Pleternice

 Ispred Dječjeg vrtića Tratinčica jučer je održano predstavljanje Marije Šarić kao kandidatkinje za mjesto gradonačelnice grada Pleternice, ispred Hrvatske demokratske zajednice.

Na simbolično odabranom mjestu, aktualna gradonačelnica Antonija Jozić podsjetila je na sve što je odrađeno u proteklom mandatu, u čemu je i Šarić imala veliku ulogu.

Jozić se ovom prilikom zahvalila biračima koji su joj poklonili povjerenje, a sada na isteku mandata kazala je da je fokus bio na razvoju gospodarstva, stvaranju povoljnijeg poslovnog okruženja i brojnim razvojnim projektima- u dva mandata na području Pleternice provedeni su brojni projekti u vrijednosti od 600 milijuna kuna, zabilježeno je 351 novo radno mjesto.

Sve su to rezultati gradske uprave u suradnji sa Vladom Republike Hrvatske, a građani danas mogu birati nastavak dobre priče sa Marijom Šarić, trenutnom direktoricom Poduzetničkog centra Pleternica.

Šarić možda nije bila pod svjetlima pozornice, no itekako je bila prisutna u svim navedenim projektima, a pritom je kvalitetno upravljala timom ljudi te svojim vrijednim angažmanom motivira i inspirira druge, kazala je Jozić.

Financijsko poslovanje, strateško planiranje, upravljanje proračunom, sve su to vještine koje je Marija Šarić neprestano dokazivala u svome radu, a pritom je konstantno bila na terenu i upoznata je sa potrebama građana. Sve je to čini vrsnom kandidatkinjom, spremnom za preuzimanje gradske uprave.

Šarić se zahvalila svima na potpori, kazavši da je ponosna i zahvalna na prepoznavanju za ovu odgovorno radno mjesto. Ovom prilikom prisjetila se svojih početaka u Poduzetničkom centru Pleternica, a upravo je Dječji vrtić Tratinčica bio prvi projekt na kojem je radila.

-Stvarati bolje okruženje za našu djecu daje mi vjeru da će naša djeca s ponosom pričati o svome gradu kada odu na školovanje u drugi grad, ali isto tako da će se s nestrpljenjem vratiti i ovdje osnovati svoju obitelj- kazala je Šarić.

Od početaka u Poduzetničkom centru teško je i nabrojati sve što je dosada odrađeno, dok su kapitalni projekti mijenjali vizuru grada, oni manji pridonijeli su poboljšanju kvalitete života.

Šarić je ovom prilikom podsjetila da je sve to zasluga tima od više ljudi, a što je još poručila, možete poslušati u nastavku.

04.05.2021 08:45:22

Facebook Twitter Instagram