Vijesti

Odličan odaziv na cijepljenje u dvorani SŠ Matija Antun Reljković

Odličan odaziv građana bio je na današnjem cijepljenju u dvorani Srednje škole Matija Antun Reljković, a cjepiva je bilo u dovoljnim količinama, kao i medicinskog osoblja, potvrdio je ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo prim.dr. Ante Cvitković, čiju izjavu poslušajte u nastavku.

Još jedno cijepljenje za građane slavonskobrodskog područja bit će i u petak, 11.06, također u sportskoj dvorani Srednje poljoprivredne škole (Srednja škola M.A. Reljković) od 8 do 13 sati. Druga doza će biti na naznačene termine također u srednjoj školi M.A. Reljković. Cijepit će se Pfizer cjepivom prvom dozom cjepiva. Potrebno je ponijeti   zdravstvenu iskaznicu . Mogu se cijepiti samo osobe koje imaju boravište i prebivalište u Brodsko-posavskoj županiji te koje imaju  zdravstvenu iskaznicu hrvatskog zdravstvenog osiguravajućeg društva. 

Stožer ovim putem poziva  sve zainteresirane punoljetne osobe novogradiškog područja da se jave u petak, 11. lipnja u Opću bolnicu Nova Gradiška, Strossmayerova 17 A (ulaz preko puta porte), u vremenu od 15:00 do 18:00 sati, radi cijepljenja. 

Sa sobom moraju ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu. Cijepiti se mogu samo osiguranici HZZO-a s važećom iskaznicom zdravstvenog osiguranja. Osobe koje su preboljele COVID-19 bolest mogu se cijepiti najranije tri mjeseca od preboljenja. Cijepit će se cjepivom proizvođača Pfizer i još jednom naglašavamo da je riječ isključivo o prvoj dozi.  Osobe koje budu cijepljene ovoga petka u Općoj bolnici Nova Gradiška trebaju doći po drugu dozu 3. srpnja (subota).

09.06.2021 16:20:00

Facebook Twitter Instagram