O nama

25godine s tobom

Dvadeset pet godina smo s Vama, regionalni smo radio, medijski brend na području Slavonije! Program emitiramo 24 sata dnevno na području Brodsko-posavske županije; frekvencije 88,6 (Slavonski Brod) 96,0 (Oriovac) i 89,1 MHz (Nova Gradiška), na području Požeško-slavonske županije;
96,2 MHz gradovi Požega, Pleternica i Kutjevo te općine Brestovac i Jakšić Iza nas je 25 godina ustrajnog razvoja programa, proširivanja kadrovske strukture, unapređivanja ekonomske osnove i usavršavanja tehničke podrške.

Modernom i naprednom tehnikom kao i kadrovima uspješno konkuriramo ostalim radio postajama. Osluškujemo potrebe naših slušatelja,
zapažamo njihove navike i pratimo trendove. Transparentno i objektivno pratimo najvažnija politička, kulturna, društvena i gospodarska pitanja.

Temelj programa Radio Slavonije čini raznovrsna glazba (domaća/strana) te informativne i ostale autorske emisije koje prate aktualna zbivanja iz svih područja ljudskog djelovanja, primjerice gospodarstva, politike, kulture, sporta, zdravlja. U programu su zastupljene zabavne ali i obrazovne i znanstvene emisije, dječja emisija, emisija za mlade, emisija o zdravlju i sl. U programu smo zastupili teme s područja Slavonije, ali i cijele Hrvatske kako bi naši slušatelji u svakom trenutku brzo mogli doći do željene informacije.

U medijskom prostoru Slavonije prepoznatlji smo po organizacijama raznih radijskih akcija, sudjelovanju u manifestacijama i događanjima od bitnog značaja za društveni, kulturni i zabavni život naše regije. Posebno smo prepoznatljiviji na terenu s "Ljetnom patrolom" kojim se atmosfera i informacije s raznih manifestacija i događaja slušateljima prenose još brže i jednostavnije. Prema istraživanjima slušanosti, Radio Slavonija najslušanija je radio postaja u našoj regiji.

04.01.2018 10:06:00

Facebook Twitter Instagram