Vijesti

Mladi talentirani dvojac: Barb June & DJ Mental Blue uoči Valentinova predstavili svoj novi singl Dancing In Your Hug

Fantastična trojka; izvrsna mlada umjetnica Barbara Dautović (Barb June) i glazbeni producent i DJ Mental Blue (Roland Budin) u pratnji glazbenog urednika Aquarius Recordsa Anđelka Preradovića bili su nam dragi gosti na Radio Slavoniji! Povodom Valentinova izašao je novi glazbeni singl kao primjer još jedne izvrsne suradnje dva glazbena umjetnika; Barb June & Mental Blue pod nazivom Dancing In Your Hug!  

Simpatična Barbara otkrila nam je kako je još od malih nogu zapravo točno znala da je glazba ono čime se želi baviti u životu. Davne 2009. bila je nadomak finala i to u popularnom showu Hrvatska traži zvijezdu. Iako je Barbara ispala u polufinalu, to je nije obeshrabilo da hrabro krene dalje, jer je glazba ono što je ispunjava. Ostvarila je izvrsne suradnje s Alenom Orlićem i Ivanom Mikulićem, a uoči Valentinova izašao je njezin novi singl kao rezultat izvrsne suradnje s glazbenim producentom, tekstopiscem i DJ-om Mental Blue pod nazivom Dancing In Your Hug! 

"Moram priznati da više nemam nekakve glazbene uzore, mislim da sam to prerasla. Imam određene ljude čiji rad cijenim i koje slušam u svoje slobodno vrijeme. Ja se borim sama sa sobom i sebi sama sam najveći kritičar. Trudim se zaista pronaći najbolju varijantu sebe.", rekla je Barb June za Radio Slavoniju.

Glazbeni producent i tekstopisac Roland Budin široj javnosti poznatiji kao DJ Mental Blue rekao nam je nešto više o novom singlu: "Pjesma je nastala kao autobiografski doživljaj priče koja se dogodila jedne noći koju sam jednostavno htio pretočiti u adekvatnu glazbu popraćenu sa tekstom. Nisam mogao naći nikoga tko bi to bolje otpjevao od Barbare Dautović, koja je to dovoljno senzualno i emotivno otpjevala, jer je to pjesma koja je izašla uoči Valentinova i mislim da smo napravili baš pravi korak, kad smo je pustili van, baš sada."

Talentirani Roland najavio je i remix natječaj, koji je izvrsna prilika za sve mlade glazbene producente koji se još nisu etabulirali, a imaju želju: "Bit će to jedan internacionalni natječaj, kojim ćemo dati priliku svim mladim glazbenim producentima koji se još nisu etabulirali, da pokažu što znaju. Na raspolaganju će im biti kanali pjesme, a oni će pokazati što mogu. Voljeli bi zaista čuti mlade glazbene nade, koja je njihova glazbena vizija pjesme Dancing In Your Hug. Tri najbolja remixa izaći će na službenom izdanju Aquarius Recordsa. U želji da populariziramo remixing produkciju kao i dance glazbu, mislim da je ovo izvrsna prilika za sve."

Zahvalni na gostovanju u našem eteru i uz najljepše želje ovim mladim umjetnicima, do sljedećeg susreta, s nestrpljenjem iščekujemo novi singl! :)

 

13.02.2018 16:04:00

Facebook Twitter Instagram