Vijesti

Prvi nastup Nine Kraljić u Slavonskom Brodu

 Pobjednica Voicea i hrvatska predstavnica na Eurosongu Nina Kraljić sinoć je prvi put nastupila u Slavonskom Brodu, i to na glazbenoj večeri u ugodnoj atmosferi Kazališne kavane.

Ovom prilikom izrazila je svoje zadovoljstvo posjetom, osobito jer ima i rodbinske veze u Slavonskom Brodu, a kazala nam je da bi je veselilo nastupiti ovdje i ljeti.

Trenutno radi na novom repertoaru za svoj bend- Zanima me fantasy music, koji je vezan uz filmsku glazbu, igrice, uz etno, sve što bi drugi nazvali 'spiritualnim'. Ja to tako ne bih nazvala, ali mislim na 'healerski' pristup muzici. Drugo čime se bavim je pristup slavenskoj mitologiji, o kojoj se ne zna puno.

Nedavno je predstavila singl sa Marinom Čivrom, te se sprema na Splitski festival, a najviše je veseli fuzija stilova.

Iako svojim glazbenim stilom odskače od mainstreama, Nina kaže da joj ništa drugo ne preostaje nego da bude svoja- Linija manjeg otpora mi nikad nije bila interesantna i znam da koliko god izgleda lakše i financijski bolje prikloniti se ostalima, dugoročno ne mislim da je to dobra odluka. Više gubiš nego što dobivaš, jer ono što si gradio će se vidjeti kasnije, jer kad imaš takvu reputaciju, poštovanje zaslužiš kad se boriš na takav teži način.

14.02.2020 10:12:08

Facebook Twitter Instagram