Vijesti

Sutra otvorenje 25. osječkog i 19.obrtničkog sajma

Jubilarni 25. osječki proljetni sajam i 19. obrtnički sajam započinju sutra u sajamskom prostoru Pampas u Osijeku.

Tim smo povodom razgovarali sa direktorom Osječkom sajma Alenom Vukašinovićem.

-Sajam se održava u prostoru od 2000 kvadratnih metara zatvorenog prostora i 5000 otvorenog, koji zbog ovih vremenskih uvjeta neće biti baš reprezentativan, ali sve ostalo će biti na visokom nivou- kazao je direktor.

Tome u prilog ide činjenica da će preko 180 izlagača sudjelovati na sajmu, koji ima program izlaganja i prodaje raznih strojeva i opreme, ali i brojnih poljoprivrednih proizvoda, literature i ostalog. 

-Budući da je poljoprivreda i obrt, imamo široku paletu proizvoda sa temom poljoprivrede, sa opremom i tehnikom u domaćinstvu i graditeljstvu, autohtonim proizvodima, poljoprivrednim gospodarstvima, obrtničkim proizvodima, motorna vozila- imamo stvarno svega. Izlagači su se jako potrudili i bilo bi mi baš drago da vaši slušatelji dođu, prošetaju i daju podršku.-kazao je Vukašinović.

A podrška sajmu osigurana je i pokroviteljstvima predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, te ministarstvima poljoprivrede, gospodarstva, regionalnog razvoja, ali i Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka i njegove Gospodarske komore te Obrtničke komore Osječko-baranjske županije.

Uz predstavljanje, prodaju i razmjenu iskustava i proizvoda, organiziran je i popratni program stručnih događanja. Tako će uz edukacije, tim stručnjaka za prodaju obilaziti izlagače i nuditi im pomoć za bolju vidljivost i prodaju. 

-A mi dajemo podršku našim izlagačima i našim poduzetnicima, te služimo kao platforma za što bolju prezentaciju njihovih proizvoda i usluga- zaključio je direktor. 

 

01.03.2018 12:09:55

Facebook Twitter Instagram